en smart investering

För företag

Investera i friska motiverade medarbetare. Svetsa samman gruppen genom att träna tillsamans och nå gemensamma mål.

Event

Prova något nytt på konferens eller kick offen. Vi håller i ett roligt träningspass med era medarbetare och ordnar med god mat efter passet. Få saker svetsar samman en grupp lika bra som ett kul träningspass i en fantastisk miljö.

Friskvårdsdagar

Låt oss ta hand om er friskvårdsdag. Kontakta oss så skräddarsyr vi ett paket med föreläsningar, mat och träning efter just er som företag.

Företagsträning

Vi erbjuder företagskort till förmånligare gruppriser över 5 medlemmar. Kontakta oss så berättar vi mer!


Anna Julin, VD
Winassist Redovisning AB

 

Under Coronatider började det under våra veckomöten bli mer och mer tydligt att vi behövde göra något för att medarbetarna skulle fortsätta må bra.  Alla jobbar hemifrån och en helt samstämmig bild att man sitter still mera, äter mera och inte heller gör sig i ordning i samma utsträckning som tidigare utkristalliserade sig. Viktuppgång kom som en liten chock efter månader i myskläder hemma att kläder som passade utmärkt tidigare hade plötsligt blivit en mindre storlek. Situationen blev inte bättre när vi under våra veckomöten delade vår gemensamma erfarenhet och hamnade i en negativ spiral kring hur jobbig situationen var.  

 

Jag ville därför skapa möjlighet för medarbetarna att få upp ett intresse för träning och hälsa och att göra det tillsammans tyckte jag skulle vara det bästa sättet att tackla den situation vi alla upplevde. 

 

Medarbetarnas reaktion när jag berättade om förslaget att vi skulle börja en fyra veckors kurs med två pass i veckan i nybörjarträning på CrossFit Glöd var blandad. Vissa behövde mer betänketid än andra men i slutändan var alla ändå med på förslaget, vi hade ju alla konstaterat att något behövde göras åt situationen. 

 

Vi var en nervös grupp som klev in på Glöd för första passet. Men coachen som kom och mötte oss och berättade om vad vi skulle göra skapade direkt en trygghet och gav en positiv känsla. Det lyckorus som skapades mellan oss som grupp under passet höll i sig även efter och plötsligt ville ingen missa ett enda pass. Resan under de här 4 veckorna har varit fantastisk rakt igenom, stämningen är mycket mer positiv och medarbetarna uttrycker att de både mår bättre individuellt men också att det känns som att varje pass var en teambuildingövning. 

 

4 veckor går alldeles för fort ibland, och ingen av oss känner att vi är färdiga med CrossFit glöd ännu. Vi har alla fortsatt gå på pass efteråt, förutom en medarbetare som rehabar efter operation. Alla känner en glädje över att få fortsätta och efter den grundliga kurs vi gått har vi en trygghet i att fortsätta individuellt. Men vi kommer säkert också att köra gemensamma pass och använda det i teambuilding syften. 

 

Det är som om någon kommit med ett trollspö och vi är alla gladare, mer motiverade medarbetare med större självförtroende. Medarbetarna är extremt tacksamma över den vidd det ger till deras anställning och liv i stort. Fler än någonsin är dessutom intresserade av hälsa och friskvård i dessa tider så att kunna erbjuda den här förmånen är en stor konkurrensfördel i rekryteringsprocesser. 

 

Väl värd investering!   

Företag som redan tränar hos oss:

För mer info maila oss på:
hello@glodcrossfit.se